Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Stiga kopen

Wilt u een van de uitmuntende product van Stiga kopen? Dan bieden wij een grote hoeveelheid mogelijkheden aan. Stiga heeft verschillende producten die de werkzaamheden voor gebruikers van zowel de particulieren als de zakelijke markt een stuk makkelijker maakt. Bij De Kock Machines vindt u producten van een goede kwaliteit. Wanneer u een van de grasmaaiers van Stiga wilt kopen, heeft u sowieso het gewenste resultaat.

Een voertuig van Stiga kopen? Kies uit een ruim assortiment

Een voertuig van Stiga kopen is een goed idee. De maaiers die wij aanbieden zijn erg comfortabel en maaien een groot gazon in een korte tijd. Wilt u een maaier met stuurbekrachtiging of hydrostatische aandrijving? Of bent u op zoek naar een grasmaaier die grote stukken grond in een keer kan maaien? Bij De Kock Machines vindt u maaiers met verschillende grote maaidekken, zowel nieuwkoop als tweedehands. Zo kan u kijken welke het beste past bij uw grasveld.

Eerst een proefrit?

Wilt u een van de producten van Stiga eerst uitproberen voordat u het komt kopen? Dit is natuurlijk geen probleem. U bent van harte welkom om onze showroom in Lienden te bezoeken en hier het product naar keuze uit te proberen tijdens een proefrit. Wist u dat het ook mogelijk is om online een aankoop te doen? Via onze webshop kan u alle producten bestellen. Wilt u graag deskundig advies? Neem dan gerust even contact met ons via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid