Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Over ons 

Wie zijn wij?

De Kock Machines is een bedrijf gelegen in de prachtige Betuwe. In ons familiebedrijf staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel!
Als u bij ons langs komt in de showroom heeft u een ruime keuze aan zitmaaiers en loopmaaiers en mag u er ook mee proefrijden, zodat u kunt
voelen / ervaren wat voor u de beste keuze is.
U krijgt een vakkundige uitleg en wij bezorgen uw nieuwe zitmaaier gratis aan huis. Deze zitmaaier is reeds gebruiksklaar en wordt u uitgelegd zodat u meteen aan de slag kunt. Dit is ook het geval als u uw nieuwe zitmaaier via onze webshop besteld!

En diverse andere producten die met tuin en park te maken hebben.

Neem contact op

Neem snel een kijkje in ons assortiment
bomvol zitmaaiers en accessoires

Bekijk ons assortiment

Ons bedrijf

Neem eens rustig een kijkje op onze site, of kom eens langs in onze showroom. We hebben de meeste modellen John Deere zitmaaiers, Kärcher hogedrukreinigers en stof- en waterzuigers, Robomow robotmaaiers, Simplicity zitmaaiers, Stiga Frontmaaiers, Berg Toys skelters en trampolines en ook enkele Wolf Garten maaiers op voorraad, wij nemen graag de tijd om u e.e.a. te laten zien onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00–18:00
Dinsdag: 09:00–18:00
Woensdag: 09:00–18:00
Donderdag: 09:00–18:00
Vrijdag: 09:00–18:00
Zaterdag: 09:00–18:00

Op andere dagen en ‘s avonds bent u ook welkom,
alleen graag na een telefoontje.