Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Een goedkope, comfortabele grasmaaier

Als u een goedkope grasmaaier aanschaft, is het eenvoudig om uw gazon er weer netjes en verzorgd uit te laten zien. Natuurlijk koopt u een grasmaaier of zitmaaier het liefst in de aanbieding. Komt u dan naar De Kock Machines, gevestigd in Lienden. Wij hebben vele modellen zitmaaier en grasmaaier in de aanbieding, zowel nieuw als gebruikt. Ook de tweedehands modellen functioneren uitstekend, want deze worden uitvoerig gecontroleerd.

Wij hebben de juiste goedkope zitmaaier of grasmaaier voor u in de aanbieding

Een grasmaaier met de hand bedienen, is niet ideaal voor grotere gazons. Daarom hebben wij de ideale zitmaaier voor u in de aanbieding. Het is wellicht zo dat uw budget het niet toelaat om een nieuwe zitmaaier aan te schaffen. Gaat u dan ook met De Kock Machines in zee voor een goedkope tweedehands grasmaaier. Op een zitmaaier rijdt u heerlijk rond; zo geniet u van het heerlijke weer terwijl u uw gazon onderhoudt. Wie wil dat nou niet? Wij hebben naast comfortabele grasmaaiers en zitmaaiers ook andere tweedehands machines in de aanbieding. Houd u deze pagina dan ook in de gaten voor de occasions!

Kom bij ons een testrit maken

Wilt u er zeker van zijn dat uw goedkope grasmaaier perfect rijdt? Bij ons kunt u het voertuig gewoon zelf uitproberen. Hiervoor komt u langs in onze prachtige showroom in Lienden. U vindt hier direct alle modellen grasmaaier en minitrekker die De Kock Machines in de aanbieding heeft. Als u al exact weet welke goedkope grasmaaier u wilt kopen, dan schaft u deze ook via de webshop aan. Vervolgens wordt deze binnen twee dagen al gebruiksklaar bij u afgeleverd! Heeft u nog vragen? Vult u dan direct ons contactformulier in. Spreekt u liever persoonlijk met een van onze medewerkers? Dan bereikt u ons telefonisch op ons vaste nummer via +31(0)344-601680 of mobiel via +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid