Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Minitrekker

De Kock Machines heeft voor u de geschikte minitrekker voor een maximaal gemak. Vooral in de tuinbouw zijn de kleine tractormodellen zeer gewild. Dankzij het formaat van de minitrekker, is het voertuig een echt lichtgewicht. Daardoor beschadigt het de grond niet. Ga voor een flexibele en compacte minitrekker en maak uw werkzaamheden nóg makkelijker.

Flexibel met een minitrekker

Een minitrekker is een ideaal hulpmiddel voor de tuinbouw. Doordat de tuinbouwtractor flexibel en gebruiksvriendelijk is, rijdt u eenvoudig langs fruitbomen, kassen of struiken. Doordat een minitrekker breed inzetbaar is, is het een perfect vervoermiddel voor iedere ondernemer die werkt op het land. Van vegen tot aan spitten en van zaaien tot aan maaien, een minitrekker is van alle markten thuis. Laat u door ons adviseren en ga voor het beste resultaat.

Probeer de minitrekker uitgebreid uit

Combineer een compact hulpmiddel met een uitmuntende kwaliteit en schaf vandaag nog een minitrekker aan. Kom langs onze showroom in de Zandstraat in Lienden en maak een testrit op onze krachtpatser. Bestel uw materiaal zelfs online en bekijk direct of de minitrekker die u zoek in de aanbieding is. Heeft u meer informatie nodig of andere vragen? Laat het ons weten en bel naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477 of vul het contactformulier in. 

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid