Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

ATV Gator

Bij De Kock Machines verkopen we met trots de ATV Gator van het merk John Deere. Deze krachtpatser van een voertuig kan overal tegenop. Modderpaden, hellingen, temperatuurverschillen; de Gator ATV overwint het in een oogwenk. Bij de bouw is er gelet op een combinatie van duurzaamheid en kwaliteit, met een ijzersterk maar comfortabel vervoersmiddel als resultaat. Deze is uiterst praktisch is in gebruik voor elke mogelijke toepassing.

De ATV model Gator: keuze van de professionals

De Gator ATV van John Deere is een hoeksteen van het assortiment van De Kock Machines. Deze machine is voor een ongelofelijk scala aan toepassingen geschikt. Of u nu teler bent, festivals organiseert of een wildcamping runt, met een Gator ATV vervoert u uzelf en uw uitrusting of vracht met het grootste gemak van A naar B. Zowel de varianten met als de modellen zonder dak staan garant voor absolute topkwaliteit. Dit voertuig is wendbaar, uiterst robuust en aan te passen met vele extra toepassingen zoals hoge-flotatie banden. Hiermee rijdt u over gras of gazons heen zonder het te beschadigen; onmisbaar voor tuinwerkers. Ook op een harde ondergrond bieden deze specialistische banden volop grip.

Van een Gator ATV tot een tweedehands grasmaaier, wij hebben het

De Kock Machines heeft een groot assortiment aan topmerken beschikbaar waaronder John Deere, Kubota, Stiga en meer. U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze showroom in de Zandstraat in Lienden om het assortiment te bezichtigen of een testrit te maken. Weet u reeds welk voertuig u zoekt? Dan kunt u deze eenvoudig via onze webshop bestellen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid