Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

De veelzijdige John Deere Gator ATV vehicle

Op het gebied van tuintrekkers bestaat er geen betere keus dan de John Deere Gator ATV vehicle. Dit krachtige voertuig is in vele verschillende configuraties en modellen beschikbaar, elk erop gericht om alle mogelijke tuinbouwklussen af te ronden. Dit voertuig trotseert modderpaden, hellingen en temperatuurverschillen zonder enige problemen. Ze noemen het dan ook niet voor niets een ATV vehicle, oftewel voor alle terreinen! Dankzij de stevige constructie en een breed pakket aan opties gebruikt u uw Gator ATV vehicle nog vele jaren met plezier.

Kies de John Deere Gator ATV vehicle voor al uw professionele tuinwerk

Als uiterst veelzijdige machine is de John Deere Gator ATV vehicle één van de pronkstukken van De Kock Machines. Teler, festivalorganisator of beheerder van een wildcamping; als u met materieel in de weer bent in een groene omgeving, is een Gator dé oplossing voor u. Deze machines zijn zowel met als zonder dak verkrijgbaar bij ons in Lienden en kunnen voorzien worden van extra’s zoals hoge-flotatie banden. Deze speciaal ontwikkelde banden stellen het zware voertuig in staat om over grasperken of gazons heen te rijden zonder schade te veroorzaken. Toch bieden deze banden op een harde ondergrond zoals asfalt nog steeds voldoende grip. Dat is nog eens innovatie!

Schaf uw machine aan in onze showroom

U vindt bij De Kock Machines een groot assortiment aan topmerken op het gebied van tuinonderhoud. Wilt u graag een testrit maken in het voertuig waarin u geïnteresseerd bent? Hiervoor bent u van maandag tot en met zaterdag welkom op onze locatie te Lienden. Heeft u al besloten welke scherp geprijsde machine u aan gaat schaffen? Dan bestelt u deze eenvoudig online. Voor meer informatie of antwoord op uw vragen vult u ons contactformulier in, of kunt u ons bellen via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid