Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Pro Gator

Als een kleiner model tuintrekker niet meer toereikend is voor uw klussen, is het tijd om een Pro Gator aan te schaffen. Deze groot uitgevoerde machines met krachtige dieselmotoren hebben het vermogen om het zwaarste tuinwerk klaar te spelen. Het vervoeren van zeer zwaar tuinafval is dankzij de ruime laadbak geen enkel probleem. Deze bak kan zelf hydraulisch kiepen, waarmee uitladen een fluitje van een cent wordt. De Pro Gator is geschikt voor de echte vakmensen die weten dat tijd geld is, en de klus effectief én efficiënt willen klaren.

Kiest u voor een nieuwkoop of tweedehands Pro Gator?

Om te bepalen of u het best een nieuwe of tweedehands Pro Gator aan kunt schaffen, roept u de hulp van onze deskundige medewerkers in. Bij De Kock Machines laten wij ons voorstaan op ons brede aanbod van krachtige tuintrekkers en andersoortige tuinmachines zoals zitmaaiers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gebruikte John Deere Gator Pro 2030 Diesel? Deze is uitgerust met het volgende:

  • 3-cilinder Yanmar Diesel motor
  • Versnellingsbak
  • Topsnelheid 50 km/u
  • Hydraulisch kiepende bak
  • Wegverlichting
  • Volledige cabine

Bij ons kunt u een testrit maken

Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag voor u open. U kunt hier een testrit komen maken om te kijken of de tuinmachine die u op het oog heeft aan uw eisen voldoet. Naast occasions vindt u hier ook tuinvoertuigen van de topmerken John Deere, Stiga en Kubota. Als u al heeft besloten welke machine u gaat kopen, bestelt u deze eenvoudig in onze webshop. Wij komen deze vervolgens persoonlijk bij u afleveren. Heeft u nog vragen of wilt u graag een koopadvies op maat? Bel dan naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477 of vul ons online contactformulier in.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid