Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Kubota tuintrekker

Een Kubota tuintrekker is een begrip in de tuinbouw. Deze uiterst krachtige machines bieden veel capaciteit. Daarnaast zijn het wendbare en gebruiksvriendelijke voertuigen. Bij De Kock Machines vindt u dan ook meerdere modellen Kubota mini- en tuintrekkers. Met gebruik van hoge-flotatie banden zijn deze compacte krachtpatsers geschikt voor gebruik op grasvelden en gazons, omdat het gewicht zo wordt verdeeld dat deze machines geen grondschade aanrichten tijdens het rijden. Dat is nog eens innovatie!

Een Kubota tuintrekker: klein formaat, groot vermogen

Een tuintrekker is voor bedrijven werkzaam in de tuinbouw vrijwel onmisbaar, of deze nu van Kubota of een ander topmerk is. Dankzij het compacte formaat en de intuïtieve bediening manoeuvreert u om fruitbomen, kassen of struiken heen zonder deze te beschadigen. Omdat tuintrekkers voor uiteenlopende toepassingen zoals vervoer en landbewerking in te zetten zijn, verdient u uw investering snel weer terug. Bij De Kock Machines bieden wij u graag een koopadvies op maat voor de Kubota tuintrekker die het beste bij de noden van uw bedrijf aansluit.

Kom zelf een testrit maken

In de showroom van De Kock Machines in Lienden kunt u zelf ervaren hoe een Kubota tuintrekker bestuurt door een testrit te maken. Liever direct online bestellen? Prima; wij komen de machine vervolgens netjes bij u afleveren. Voor het aanvragen van meer informatie kunt u bellen naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477. Het is ook mogelijk om hiervoor het contactformulier op onze website in te vullen.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid