Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Kubota zitmaaier

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een Kubota zitmaaier die rijdt op diesel. Geniet van het hulpmiddel dat ervoor zorgt dat u binnen een handomdraai en op een perfecte manier het gras maait. Met een Kubota diesel zitmaaier bespaart u naast tijd en moeite ook flink op brandstof. De Kock Machines heeft precies de krachtpatser die u zoekt. Schaf een Kubota diesel zitmaaier aan en ga voor een keurig resultaat.

Snel en efficiënt het gras maaien? Kies voor een Kubota zitmaaier op diesel

Wanneer in de zomer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, zult u merken dat het gras in een hard tempo groeit. Vooral als u een grote achtertuin en grasvelden bij uw bedrijfspand heeft, is een handmaaier in veel gevallen geen ideale optie. Met een Kubota zitmaaier die op diesel rijdt, zorgt u er met het grootste gemak voor dat uw grasveld er weer perfect uitziet. Met een maximaal comfort en een perfect gebruiksgemak, maait u snel en eenvoudig het gras op een gewenste hoogte.

Ga voor een lange levensduur van uw zitmaaier

Op het moment dat u een Kubota diesel zitmaaier aanschaft, wilt u daar natuurlijk lang van genieten. Dankzij de kwalitatieve onderdelen, de lange levensduur en het robuuste ontwerp, gaat die wens zeker in vervulling. Weet u al precies welk Kubota diesel zitmaaier u wilt aanschaffen? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Bekijk onze aanbiedingen en ga altijd voor de beste prijs.

Maak een testrit en ga voor een prachtig resultaat

Wilt u er écht zeker van zijn dat u de beste aankoop doet? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lienden en bekijk de modellen nauwkeurig voordat u ze koopt. Maak zelfs een proefrit en ga voor de zitmaaier die past bij uw eisen. Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in of bel ons via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid