Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Tweedehands Stiga frontmaaier

Een tweedehands Stiga frontmaaier is een perfect voertuig om grotere gazons en grasvelden bij te houden. Bij De Kock Machines bieden wij deze machines nieuw en als occasion aan. Het vooraan geplaatste maaidek maakt het eenvoudig om in uw tweedehands Stiga frontmaaier obstakels te ontwijken zoals hekken, bloembakken en heggen. Wij bieden een ruim assortiment grasmaaiers aan in verschillende prijsklassen. Daarnaast kijken we samen met u of een tweedehands Stiga frontmaaier bij uw wensen en noden aansluit.

Kies voor een tweedehands Stiga frontmaaier en ervaar het gemak

Een Stiga frontmaaier is flexibel inzetbaar en uiterst wendbaar, ook als deze tweedehands is. Hoewel de machine prima geschikt is om rond obstakels te maaien, komt de maaikracht het meeste tot zijn recht op grote, uitgestrekte grasvelden. Als u op uw tweedehands Stiga stapt, werkt u binnen de kortste keren elk groot grasveld tot in de puntjes bij. Zowel particulieren als bedrijven hebben baat bij deze alleskunner van een grasmaaier. Welk model wilt u?

Het juiste model voor de juiste prijs

U kunt bij ons de tweedehands Stiga frontmaaier die u zoekt direct online bestellen. Maar wist u ook dat u bij onze showroom kunt langskomen om zelf een testrit te maken op de machine? Zo weet u direct wat voor vlees u in de kuip heeft. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477, of vul ons contactformulier in.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid