Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Let op! Gesloten wegens vakantie vanaf zaterdag 20 juli tot en met zondag 4 augustus.

Gebruikte zitmaaier kopen

Een gebruikte zitmaaier komt u het best bij De Kock Machines kopen. Op die manier weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt. Doordat de zitmaaiers grondig worden nagekeken en tegen een eerlijke prijs worden verkocht, maait u tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding het gras. Krijg ook een perfect gemaaid resultaat bij u thuis of in het bedrijf en kies om een gebruikte zitmaaier bij de specialist te kopen.

Kwaliteit tegen een lage prijs: de voordelen van een gebruikte zitmaaier kopen

Als u ervoor kiest om een gebruikte zitmaaier te kopen, combineert u het beste van beide werelden. Hoewel de kwaliteit enerzijds gegarandeerd wordt, betaalt u minder dan gebruikelijk. Doordat de gebruikte zitmaaiers gebruiksklaar zijn, kunt u na het kopen van de maaier gelijk aan de slag. Met het grootste gemak, maait u binnen een korte tijd, op een comfortabele stoel het gras op een gewenste hoogte. Klinkt perfect toch?

Vind de zitmaaier die bij uw wensen aansluit

Voor welk merk kiest u als u een gebruikte zitmaaier bij ons komt kopen? Kom van maandag tot en met zaterdag bij ons langs in onze showroom in de Zandstraat in Lienden en maak een proefrit. Weet u al welke model u wilt? Bestel uw favoriet dan eenvoudig online! Bekijk gelijk onze aanbiedingen en bespaar geld. Wilt u zelf een gebruikte zitmaaier kopen, maar heeft u nog vragen? Vul dan ons contactformulier in of bel ons via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze aanbiedingen