Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere zitmaaier te koop

Zoekt u een professionele dealer waar een John Deere zitmaaier te koop wordt aangeboden? Dan doet u er goed aan om het ruime assortiment van De Kock Machines te bekijken. Of u nu een nieuwe of een gebruikte zitmaaier van John Deere nodig heeft, u vindt bij de specialist in Lienden altijd het hulpmiddel waardoor u maximaal tijd en moeite bespaard met het maaien van uw gras.

John Deere zitmaaier te koop aangeboden bij de specialist

Heeft u een grote achtertuin met veel gras? Of heeft u een eigen bedrijf en heeft u her en der grasmatten liggen? Dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Dankzij de John Deere zitmaaier die bij ons te koop wordt aangeboden, maait u uw gras binnen een handomdraai tot een ideale lengte. Het comfort, het gebruiksgemak en de uitstekende prestatie zorgt ervoor dat zitmaaier een perfect hulpmiddel voor u is. Doe een te gekke koop en schaf vandaag nog een nieuwe zitmaaier van John Deere aan!

Vind de modellen in de prijsklassen die u zoekt

Wilt u genieten van het prachtige resultaat van een John Deere zitmaaier, tegen een prachtige prijs? Bekijk dan eens onze gebruikte zitmaaiers of kom erachter of er een grasmaaier van het gerenommeerde merk in de aanbieding is. Voor welk model of bedrag u ook gaat, door te kiezen voor John Deere, gaat u altijd voor kwaliteit. Kom langs in onze showroom in Lienden en maak een proefrit. Weet u zeker welk model u wilt hebben? Bestel uw zitmaaier dan gewoon online!

Hoe kan ons gespecialiseerd familiebedrijf u helpen?

De medewerkers van ons familiebedrijf zorgen ervoor dat u 100 procent achter uw aankoop staat. Natuurlijk kan het voorkomen dat u op zoek bent naar meer informatie of dat u een vraag heeft. Vul in dat geval het contactformulier in of bel ons via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid