Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere zitmaaier gebruikt

Schaf een John Deere zitmaaier aan die gebruikt is en ga voor kwaliteit tegen een ideale prijs. De Kock Machines heeft precies de tweedehands modellen, waardoor u maximaal tijd en moeite bespaart. Doordat het voertuig grondig zijn nagekeken, weet u zeker dat u nog lang kunt genieten van de John Deere zitmaaier die gebruikt is én een prachtig gemaaid resultaat.

Op zoek naar een John Deere zitmaaier die gebruikt is? Dat is een verstandige keuze!

Wanneer u ervoor kiest om voor een gebruikt exemplaar van een John Deere zitmaaier te gaan, maakt u een verstandige keuze. Enerzijds kiest u voor een eerlijke prijs met gecontroleerde kwaliteit. Anderzijds krijgt u het perfecte resultaat dat u verwacht: een keurig gemaaid grasveld. Vooral wanneer u thuis of op uw bedrijfsterrein de grasmaaier gebruikt, zult u merken dat de John Deere zitmaaier u maximaal tijd en moeite bespaart.

Kom voor de beste prijs bij de specialist langs

Heeft u in plaats van een gebruikt exemplaar toch liever een nieuwe zitmaaier van John Deere? Ook dan vindt u bij de specialist de hulpmiddelen in de modellen en prijsklassen waar u naar op zoek bent. Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in de Zandstraat in Lienden en bekijk de zitmaaiers voordat u ze koopt. Maak zelfs een proefrit en wees 100 procent zeker van uw zaak. Weet u al welke maaier u wilt? Dan bestelt u deze toch gewoon bij ons online?

Komt u er even niet uit? Laat ons u helpen

Twijfelt u tussen verschillende modellen zitmaaiers of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in of bel ons op +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid