Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Tuintrekker

Als u een tuintrekker gaat kopen voor de tuinbouw, wilt u natuurlijk wel een model dat aan al uw eisen voldoet. Bij De Kock Machines hebben we een ruim assortiment, dus u vindt zeker de trekker die u nodig heeft. Tuintrekkers zijn beschikbaar in alle soorten in maten, van vele kwaliteitsmerken die tuinmachines produceren zoals Hako, Kubota en Yanmar. Vooral kleine modellen tuintrekker zijn geschikt voor gebruik op grasvelden en gazons. Het formaat en het lichte gewicht zorgen ervoor dat deze machine de grond niet beschadigt als deze er overheen rijdt. Kies ook voor het gemak van een tuintrekker!

Een tuintrekker, voor wendbare kracht

Als u werkt in de tuinbouw is een tuintrekker ideaal. Het compacte formaat en de gebruiksvriendelijke bediening zorgen ervoor dat u gemakkelijk zonder schade om fruitbomen, kassen of struiken heen manoeuvreert. De vele toepassingen van een tuintrekker, zoals vervoer en landbewerking maken deze machine een must voor iedere ondernemer in de tuinbouw. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van het model tuintrekker dat voor u het beste werkt.

Zelf uw tuintrekker testen

Kom langs in de showroom van De Kock Machines in Lienden om een testrit te maken op de nieuwe of tweedehands tuintrekker die u op het oog heeft. Bent u al overtuigd? Dan kunt u de machine gewoon online bestellen, waarna wij deze bij u komen afleveren. Heeft u meer informatie nodig of nog andere vragen? Belt u dan naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid