Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere tuintrekker

Met een John Deere tuintrekker ligt uw grasveld er in een handomdraai weer prachtig bij. Of u nu een grote achtertuin heeft of een ondernemer bent die gras heeft liggen, u zult versteld staan hoe eenvoudig u het resultaat behaalt. De Kock Machines heeft voor u verschillende modellen grasmaaiers, waardoor u altijd de John Deere tuintrekker vindt die past bij uw werkzaamheden. U wilt toch ook tijd en moeite besparen als u het gras gaat maaien?

Uw klus is zo geklaard dankzij een John Deere tuintrekker

Een tuintrekker van John Deere is een ideaal hulpmiddel om met het grootste gemak het gras om een gewenste hoogte te maaien. De wendbaarheid, de kwaliteit en het comfort van het voertuig zorgt ervoor dat het gras er binnen no time keurig bijligt. Hoe groot de oppervlakte van uw grasveld ook is en hoe heuvelachtig de ondergrond ook is, met de John Deere tuintrekker maakt u het uzelf gemakkelijk.

Een prachtig resultaat binnen een handomdraai

Bent u op zoek naar een tuintrekker van John Deere, maar heeft u een bepaald budget waar u op moet letten? Bekijk dan eens onze zitmaaiers van andere merken. Doordat de hulpmiddelen tot in detail nagekeken zijn, weet u zeker dat u kwaliteit tegen een lage prijs in huis haalt. Weet u al precies welke tuintrekker van John Deere u wilt? Dan bestelt u deze gewoon via onze webshop.

Maak een testrit en wees 100 procent zeker van uw aankoop

Heeft u nog vragen? Vul het contactformulier in of laat het ons weten via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477. Komt u liever langs in onze showroom in Lienden? Dat is ook geen probleem! Kom van maandag tot en met zaterdag langs en maak zelfs een testrit. Wees 100 procent zeker van uw aankoop en kies voor de tuintrekker die bij u past.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid