Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Stiga zitmaaier

Snel en comfortabel het gras maaien, het is mogelijk met een Stiga zitmaaier van De Kock Machines. Of u nu een grote tuin heeft of een flink stuk grond achter uw bedrijf, binnen een handomdraai zorgt u er met een Stiga zitmaaier voor dat het gras er weer perfect gemaaid uitziet. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor een hulpmiddel van hoge kwaliteit.

Bespaar tijd en moeite met een Stiga zitmaaier

Vroeger was het grasmaaien een inspannende en tijdrovende klus. Vooral als het gras lang was, moest u met de handmaaier hard duwen om het groen tot een acceptabel niveau te krijgen. Tegenwoordig is de klus binnen no time geklaard. Dankzij de comfortabele stoel, de flexibiliteit en de nauwkeurige precisie is het maaien van het gras meer te vergelijken met een vrijetijdsbesteding dan met werkzaamheden. Heeft u op onze website al gezien welke Stiga zitmaaier u wilt? Dan bestelt u het hulpmiddel eenvoudig online.

Laat u adviseren en ga voor het beste resultaat

Schaf de Stiga zitmaaier aan die past bij uw klus en ga voor het beste resultaat. Bekijk onze aanbiedingen en betaal de beste prijs voor een optimaal resultaat. Wilt u uw Stiga maaier eerst zelf proberen? Dat is geen probleem! Kom van maandag tot en met zaterdag naar onze showroom in Lienden en maak een testrit. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen of te bellen naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid