Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Stiga grasmaaier

Voor een Stiga grasmaaier bent u bij De Kock Machines aan het goede adres. Met een ruim aanbod heeft u zo uw perfecte Stiga gazonmaaier gevonden. Het oog wil natuurlijk ook wat. Gelukkig ziet uw grasveld er bij uw huis of bedrijf er binnen een handomdraai weer prachtig uit. Kiest u voor een Stiga grasmaaier dan gaat u voor een perfect resultaat.

Kies de perfecte Stiga grasmaaier

Wij bieden veel verschillende soorten gele Stiga grasmaaiers aan. Er zijn een aantal afwegingen die u moet maken wanneer u een voor een Stiga grasmaaier kiest. Wilt u stuurbekrachtiging of een hydrostatische aandrijving? Hoe groot moet het maaidek zijn en hoeveel pk moet de motor hebben? Wanneer u deze afwegingen maakt is het vinden Gelukkig hebben wij veel verschillende soorten zodat u altijd vindt waarnaar u op zoek bent. Wij geven u graag advies zodat u de perfecte Stiga gazonmaaier kiest.

Probeer een Stiga grasmaaier uit bij onze showroom

Wij begrijpen goed dat u eerst een proefrit wilt maken voordat u overgaat tot de aanschaf van een Stiga gazonmaaier. Daarom bent u altijd van harte welkom om een proefrit te maken. Bezoek onze showroom in Lienden en probeer uw favoriete modellen uit. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Vraag om vakkundig advies

Wij geven u graag vakkundig advies in onze showroom onder het genot van een lekker kopje koffie. Mocht u liever contact met ons opnemen? Dan kan dit via het contactformulier op de website of door te bellen naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid