Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere kopen

Wilt een van de hoogstaande voertuigen van John Deere kopen? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. John Deere heeft verschillende hulpmiddelen die het zowel particulieren als bedrijven een stuk makkelijker maken met de dagelijkse werkzaamheden. Of u nu tractoren of grasmaaiers zoekt, bij De Kock Machines vindt u de voertuigen van hoge kwaliteit voor een perfect resultaat. Kom daarom een van de voertuigen van John Deere kopen en maak de werkzaamheden een stuk eenvoudiger.

Kom een trekker van John Deere kopen

Wilt u een trekker van John Deere kopen? Dat is een verstandige keuze. Op die manier weet u zeker dat u nog een lange tijd van uw aankoop kunt geniet. De van oorsprong Amerikaanse fabrikant produceert tal van voertuigen, in verschillende maten en voor verschillende toepassingen. Zoekt u tractoren voor de landbouw of voor de tuinbouw? Wilt u een zitmaaier van John Deere kopen? Of heeft u een John Deere Gator terreinwagen nodig? Bij ons vindt u het allemaal.

Maak een proeffrit voordat u een trekker van John Deere komt kopen

Wilt u er zeker van zijn dat de trekker die u van John Deere komt kopen perfect bij uw wensen aansluit? Maak dan een proefrit! Kom van maandag tot en met zaterdag langs bij onze winkel in de Zandstraat in Lienden en maak kennis met de top van bijzondere voertuigen. Wist u dat het daarnaast mogelijk is om uw aankoop ook online te doen? Wacht niet langer en kom uw favoriete voertuig van John Deere kopen. Heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid