Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Gator John Deere occasion

Voertuigen zoals de Gator van John Deere zijn van een dusdanig goede kwaliteit dat u deze met een gerust hart als occasion aanschaft. Bij De Kock Machines kunt u ervan op aan dat iedere occasion die wij aanbieden voor de Gator voertuigen van John Deere uitstekend onderhouden en gecontroleerd zijn. Naast de ATV’s van dit merk verkopen wij tevens zitmaaiers en andere tuinbouwmachines, zowel nieuw als tweedehands. Neem vooral eens een kijkje in onze webshop!

Een Gator van John Deere is als occasion een fantastische koop

Bij alle tweedehands producten van John Deere die wij verkopen, garanderen wij dat deze van perfecte kwaliteit zijn. Een John Deere Gator die bij ons binnenkomt, krijgt eerst een grote beurt voordat wij deze uitstallen in onze showroom als occasion. Ons aanbod aan occasions wisselt geregeld; bezoekt u dan ook regelmatig onze webshop om ons actuele assortiment te bekijken. Kiest u toch voor nieuwkoop, dan bieden wij vele modellen Gators, duwmaaiers, zitmaaiers, tuinbouwtractoren en verschillende accessoires aan. Wij helpen u graag op weg!

Altijd met het beste materieel aan de slag

Wilt u er zeker van zijn dat uw John Deere Gator occasion volledig naar behoren functioneert? Brengt u dan een bezoek aan onze showroom in Lienden. U bent hier van harte welkom om een proefrit te maken zodat u zeker weet dat u met een passend voertuig naar huis gaat. Weet u al zeker welk voertuig u aan wilt schaffen? Koop deze dan direct op onze webshop, dan bezorgen wij deze gebruiksklaar bij u thuis. Heeft u nog vragen over ons assortiment of ontvangt u graag een persoonlijk koopadvies? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen, of bel ons op +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid