Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Aanbiedingen

Home » Aanbiedingen

Neem snel een kijkje in ons assortiment
bomvol zitmaaiers en accessoires

Bekijk ons assortiment

Als u een goedkope grasmaaier aanschaft, is het eenvoudig om uw gazon er weer netjes en verzorgd uit te laten zien. Natuurlijk is het fijner als u een grasmaaier of zitmaaier in de aanbieding kunt kopen. Komt u dan ook naar De Kock Machines! Wij hebben vele modellen zitmaaier en grasmaaier in de aanbieding, zowel gebruikt als nieuwkoop. Ook de tweedehands modellen functioneren uitstekend, want deze worden uitvoerig gecontroleerd.

Wij hebben de juiste goedkope zitmaaier of grasmaaier voor u in de aanbieding

Een grasmaaier met de hand bedienen, is niet ideaal voor grotere gazons. Daarom hebben wij de ideale zitmaaier voor u in de aanbieding. Het kan echter zo zijn dat uw budget het niet toelaat om een zitmaaier als nieuwkoop aan te schaffen. Gaat u dan ook met De Kock Machines in zee voor een goedkope tweedehands grasmaaier. Op een zitmaaier kunt u heerlijk rondrijden; zo geniet u van het heerlijke weer terwijl u uw gazon onderhoudt. Wie wil dat nou niet? Wij hebben naast de modellen grasmaaier en zitmaaier ook andere tweedehands machines in de aanbieding. Houdt u deze pagina dan ook in de gaten voor de occasions!

Kom bij ons een testrit maken

Wilt u er zeker van zijn dat uw goedkope grasmaaier perfect rijdt? Bij ons kunt u het voertuig gewoon zelf uitproberen. Hiervoor komt u langs in onze prachtige showroom in de Zandstraat in Lienden. U vindt hier direct alle modellen grasmaaier en minitrekker die De Kock Machines aanbiedt. Als u al exact weet welke goedkope grasmaaier u wilt kopen, dan kunt u deze ook via de webshop aanschaffen. Vervolgens wordt deze gebruiksklaar bij u afgeleverd. Heeft u nog vragen, vult u dan direct ons contactformulier in. Spreekt u liever persoonlijk met een medewerker? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op ons vaste nummer via +31(0)344-601680 of mobiel via +31(0)6-38928477.