Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere X 590

De John Deere X 590 is de perfecte zitmaaier voor grote oppervlaktes met gras. Deze betrouwbare en sterkte maaier zorgt ervoor dat zwaardere klussen snel worden afgerond. In ons familiebedrijf vinden wij service en klanttevredenheid erg belangrijk. Daarom geven wij u graag vakkundig advies over onze producten. Mocht u het prettig vinden om een proefrit te maken? Kom dan langs in onze showroom!

Waarom is de John Deere X 590 een echte aanrader?

De John Deere x 590 heeft een 24 PK, 2 cilinder Kawasaki motor en stuurbekrachtiging. Hierdoor heeft deze zitmaaier genoeg kracht om zwaardere klussen aan te kunnen. Met de hydraulische maaidek lift en een verstelbaar maaidek dat ingesteld kan worden op 107, 122 en 137 centimeter kan u een groot oppervlak maaien. Dit zorgt ervoor dat uw gazon er weer prachtig bijligt. Als extra service bieden wij 4 jaar garantie en/of 500 draaiuren.

Vraag om vakkundig advies

Bent u enthousiast over de John Deere X 590 zitmaaier? Neem dan nu een kijkje in onze webshop en bekijk ons assortiment. Wij zorgen dat uw nieuwe zitmaaier gebruiksklaar wordt gemaakt en gratis wordt thuisbezorgd. Wij begrijpen goed dat u voordat u een product aanschaft eerst een proefrit wil maken. Daarom is het altijd mogelijk om onze showroom te bezoeken. Wij geven u graag meer uitleg over de producten onder het genot van een warme kop koffie.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten!

Mocht u nog vragen hebben, vul dan een contactformulier in. Natuurlijk mag u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid