Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere X 350 R

Met de John Deere X 350 R zitmaaier ligt uw gazon er in een mum van tijd prachtig bij. Of u deze zitmaaier nu wilt inzetten voor het grasveld in uw achtertuin of het omliggende gras van uw bedrijfspand wilt bijhouden, wij verzekeren u dat u met de John Deere X 350 R het gewenste resultaat behaald.

Leer meer over de eigenschappen van de John Deere X 350 R

De maaibreedte van de John Deere X 350 R is 107 centimeter, waardoor u een groot oppervlak in een keer kan maaien. Met een opvangbak van 300 liter hoeft u deze niet snel te legen. De John Deere X 350 R heeft een 19 pk, 2 cilinder Kawasaki motor en hydrostatische aandrijving. Als extra service geven we 4 jaar garantie en/of 300 draaiuren op de John Deere X 350 R. Natuurlijk kan u naast deze maaier ook genoeg andere producten vinden in onze showroom en webshop, bijvoorbeeld een John Deere x 590 met krachtige motor.

Probeer de John Deere X 350 R uit

Probeert u het liefste eerst een product uit voordat u het aanschaft? Dit begrijpen wij goed! Daarom is het altijd mogelijk om eerst een proefrit te maken op onze grasmaaiers bij onze showroom in Lienden. Onder het genot van een lekkere kop koffie leggen wij u de eigenschappen van de John Deere X 350 R uit.

Vraag om deskundig advies

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het maken van de goede keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden u een uitstekend koopadvies voor het aanschaffen van een John Deere machine. U kan een contactformulier invullen via de website of telefonisch contact op nemen via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid