Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Een John Deere werkvoertuig tweedehands kopen

Door de goede kwaliteit en duurzaamheid kunt u ervoor kiezen om de producten van John Deere tweedehands aan te schaffen. De Kock Machines verkoopt zitmaaiers en Gators van John Deere tweedehands in onze showroom in Lienden. Zo bent u voordeliger uit en bent u toch verzekerd van betrouwbaarheid en comfort.

De producten van John Deere zijn tweedehands nog steeds van topkwaliteit

Wij garanderen u dat de tweedehands voertuigen van John Deere van perfecte kwaliteit zijn. Onze tweedehands John Deere zitmaaiers en Gators hebben allemaal een grote beurt gehad. Met een uitgebreide keuze uit verschillende modellen vindt u zeker het product dat u zoekt. Natuurlijk bieden wij ook genoeg nieuwe producten aan. Kies uit duwmaaiers, zitmaaiers en verschillende accessoires.

Ga met het beste resultaat naar huis

Wilt u er graag zeker van zijn dat het tweedehands voertuig van John Deere perfect rijdt? Bezoek dan onze showroom in Lienden. U mag altijd een proefrit maken om er zeker van te zijn dat u met het beste resultaat naar huis gaat. Schaf onze tweedehands producten eenvoudig aan via onze webshop en bekijk de aanbiedingen van dit moment.

Stel uw vragen aan ons

Heeft u nog vragen of ontvangt u eerst graag advies? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier op de website in of benader ons door te bellen naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid