Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

John Deere Gator prijs

Een krachtige John Deere Gator hoeft niet per se aan de prijs te zijn. Bij De Kock Machines bieden wij onze klanten graag een prachtig assortiment aan occasions aan. Deze machines worden door ons aandachtig gecheckt op mankementen en grondig opgeknapt. Zo weet u altijd zeker dat de John Deere Gator of andersoortige tuinmachine die u bij ons koopt de prijs dubbel en dwars waard is.

Wilt u een John Deere Gator aanschaffen, let u dan op de prijs

Wellicht vindt u het de prijs meer dan waard om een compleet nieuwe John Deere Gator aan te schaffen. U zult van zo’n fonkelnieuwe machine ongetwijfeld nog vele jaren plezier hebben. Als uw budget echter niet berekend is op de prijs van een nieuwkoop John Deere Gator, bieden onze occasions uitkomst. Ieder voertuig dat wij in de herverkoop doen, is gegarandeerd in uitstekende staat. Wilt u dat graag zelf komen testen? Dat kan uiteraard! In de showroom van De Kock Machines aan de Zandstraat te Lienden bent u van harte welkom om een proefrit te maken in de Gator die u op het oog heeft. Zo weet u zeker dat u een goede koop doet!

Kom langs in de showroom of bestel online

Van maandag tot en met zaterdag staan de deuren van onze showroom voor u open. Hier kunt u tuinvoertuigen vinden van alle topmerken, waaronder John Deere, Stiga en Kubota. Weet u reeds welke machine u aan wilt schaffen? Dan schaft u deze gemakkelijk aan via onze webshop. Vervolgens leveren wij deze met plezier bij u thuis af. Heeft u nog vragen? Belt u ons dan op +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477, of vul het contactformulier op de website in.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid