Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Gator Diesel

Bij ons bedrijf vindt u de John Deere Gator op diesel die u zoekt. De Kock Machines raadt deze krachtige tuintrekkers aan voor het effectiever verrichten van uw tuinwerkzaamheden. Een krachtige motor op diesel laat de Gator gemakkelijk modderpaden, heuvels en temperatuurverschillen overwinnen. Dankzij de uiterst robuuste constructie kan deze tuintrekker wel tegen een stootje. Zo weet u zeker dat u nog lang en prettig gebruikmaakt van uw Gator.

Kies voor kracht; kies voor een Gator op diesel

Hoewel John Deere relatief recent een Gator heeft ontwikkeld met elektrische motor voor toepassingen waar stilte gewenst is, is het waarschijnlijk dat u voor tuinwerk voornamelijk op zoek bent naar kracht. Daarom zijn het merendeel van de Gators uitgerust met een dieselmotor. Deze motoren bieden naast kracht ook uitstekende efficiëntie, wat brandstofkosten bij continu gebruik lager houdt. Een Gator op diesel is beschikbaar in vele configuraties: met open of dicht dak, meerdere formaten laadbak en eventueel met speciale hoge-flotatiebanden voor op gras. U kunt het zo gek niet bedenken, of de Gator kan het voor u opknappen!

Tuintrekkers, zitmaaiers en ander materiaal vindt u bij ons

Bij De Kock Machines bieden we vele modellen Gator aan van John Deere, maar ook zitmaaiers en frontmaaiers van vele topmerken. U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in de showroom bij onze locatie aan de Zandstraat in Lienden om een testrit te maken op een nieuwe of tweedehands John Deere. Zo kunt u direct ervaren of een Gator op diesel iets voor u is. Heeft u al besloten en bestelt u liever online? Geen probleem; wij leveren uw nieuwe machine gewoon bij u af. Voor vragen of het verkrijgen van meer informatie vult u ons contactformulier in of belt u ons via +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.

Heeft u een vraag?

Vul dan het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een antwoord.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid