Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Zitmaaier Kopen Leiden – De Kock Zitmaaiers

Bent u van plan een zitmaaier te kopen? Wij bieden ze nieuw en gebruikt in omgeving Leiden

Wij leveren al jaren Zitmaaiers door heel Nederland, doordat wij het allergrootste assortiment hebben en een service tot bij uw thuis maakt het niks uit dat u zelf in Leiden zit.

Met een goedkope tweedehands zitmaaier zorgt u er op een voordelige en eenvoudige manier voor dat uw gras er weer netjes en verzorgd uitziet. Vooral met een groot oppervlak bespaart u met een zitmaaier veel tijd en moeite. De Kock Machines heeft precies de prijs en de modellen waar u naar op zoek bent. Doordat de mechanica grondig en professioneel is nagekeken, weet u zeker dat een goedkope tweedehands zitmaaier van ons bedrijf altijd perfect zijn werk doet. Een tweedehands zitmaaier pakt voordelig voor u uit.

Als u een flink stuk grond heeft, is het minder ideaal om met een handmaaier het gras te maaien. Hoewel een zitmaaier een ideaal hulpmiddel is, kan het voorkomen dat het budget het niet toelaat om een nieuw exemplaar te kopen. Een goedkope tweedehands zitmaaier is in dat geval een perfecte oplossing. U maait eenvoudig het gras, terwijl u op de zitmaaier van het heerlijke weer geniet. Dan klinkt een 2e hands grasmaaier toch perfect?
De uitgebreide check op uw goedkope tweedehands zitmaaier

Het grote voordeel is dat u bij ons enkel kwaliteit vindt. Of u nu voor een gebruikt of nieuw model gaat, De Kock Machines staat achter zijn producten. Ziet u een tweedehands zitmaaier die u bevalt? Dan kunt u ervan uitgaan dat deze 2e hands grasmaaier uitgebreid gekeurd is. Op die manier weet u zeker dat u nog lang van uw tweedehands zitmaaier geniet.

Neem contact op

Neem snel een kijkje in ons assortiment
bomvol zitmaaiers en accessoires

Bekijk ons assortiment