Wij accepteren ook PayPal info@dekockmachines.nl 06-38928477 Shop

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Een perfecte kwaliteit tegen een realistische prijs Grondig gecontroleerd Maaien met comfort Maak een proefrit Binnen 2 dagen geleverd.

Wegens privéomstandigheden zijn wij vrijdag 27-09-2019 gesloten, onze excuses voor het ongemak.

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat u weer aan de gang kunt met diverse tuin/gazon werkzaamheden. Moet u grote stukken land maaien? Dan heeft u hiervoor uiteraard wel een zitmaaier nodig die optimaal functioneert. Bij De Kock Machines vindt u tractoren van de allernieuwste modellen. Wij beschikken bijvoorbeeld over de nieuwste maaiers van John Deere, zoals de X107, X117R of de X167R. Deze voertuigen zijn van hoogwaardige kwaliteit en helpen u het juiste resultaat te boeken.

De John Deere tractoren zijn erg eenvoudig te bedienen

Iedereen wil dat zijn gazon er goed bijligt en daarom doet u er goed aan om uw gras te maaien met een kwalitatieve grasmaaier. De tractoren van John Deere voldoen precies hieraan. John Deere is dan ook een van de grootste merken binnen de branche. Al hun voertuigen zijn betrouwbaar en erg eenvoudig te bedienen. Tijdens het maaien ervaart u bovendien veel comfort, waardoor u snel klaar bent met uw gazon. De John Deere tractoren, die u eenvoudig aanschaft bij ons, bieden u op die manier erg veel plezier bij het maaien van uw gazon!

De 2021 collectie bestaat uit enkele fraaie nieuwe maaiers

De nieuwe collectie tractoren uit 2021 van John Deere gaat nog verder dan de eerdere modellen. Dat betekent dus nóg meer comfort en nóg sneller maaien. De Kock Machines biedt deze nieuwe maaiers aan tegen voordelige prijzen als onderdeel van onze voorjaarsactie. Hierbij gaat het om de modellen van de voorjaarscollectie van John Deere, waaronder:

Profiteer van onze voordeelactie

Wilt u genieten van optimaal maaicomfort? Kies dan voor een van onze John Deere tractoren en profiteer van onze voorjaarsactie. U bestelt uw nieuwe tractor eenvoudig in onze webshop, maar u kunt ook altijd langskomen bij onze vestiging in Lienden. Hier maakt u indien gewenst een proefrit op een maaier naar wens en kunt u tevens terecht voor advies op maat. Heeft u vragen? Stel ze dan via ons contactformulier of bel naar +31(0)344-601680 of +31(0)6-38928477.